Σύλλογοι

Σύλλογος Παλιάς Καβάλας

Ο Σύλλογος Παλιάς Καβάλας ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2001 από μια παρέα νέων ανθρώπων με σκοπό τη μελέτη, τη μετάδοση, την αναβίωση ηθών και εθίμων, την ανάδειξη της ιστορίας και της παράδοσης του τόπου, καθώς επίσης την ανάδειξη και προβολή του φυσικού κάλλους της ευρύτερης περιοχής. Ο Σύλλογος μαζί με το Δήμο Φιλίππων αρχικά και στη συνέχεια με το Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια είναι ο βασικός συνδιοργανωτής του wood water wild festival.

ΕΟΣ Καβάλας 1933

Ο Ε.Ο.Σ. δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με ιδιαίτερες ανησυχίες και ευαισθησίες για την φύση και το περιβάλλον. Βασικός στόχος του συλλόγου, είναι η ανάπτυξη και διάδοση της ορειβασίας και αναρρίχησης καθώς και όλων των δραστηριοτήτων που γίνονται στο βουνό. Για τον σκοπό αυτό οργανώνονται εκδρομές και αναβάσεις στο βουνό σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο, με έμπειρους ορειβάτες και συνοδούς για να γνωρίσει ο απλός κόσμος την ομορφιά των βουνών μας, αλλά και να ζήσει ξεχωριστές εμπειρίες στο φυσικό του περιβάλλον. Ο ΕΟΣ έχει να επιδείξει μια πλούσια δράση όπως, αναρριχήσεις, σχολές ορειβασίας, ορειβατικό σκι, ορεινή διάσωση, σηματοδότηση μονοπατιών κ.α.

Forestis

Η φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να κάνουμε τους συνανθρώπους μας-επισκέπτες να περνάνε καλά.Σεβόμενοι απόλυτα το χρόνο και το χρήμα που διαθέτουν για να γνωρίσουν τις ομορφιές και το πλούσιο φυσικό περιβάλλον της περιοχής που έχουμε την χαρά και την τιμή να υπηρετούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να το κάνουμε καλά λόγω της πολύχρονης εμπειρίας μας στα βουνά και της αγάπης που δημιουργήθηκε με τα στοιχεία της φύσης (έμψυχα-άψυχα και άυλα).

…έτσι τύχη αγαθή μας “μαγνήτισε” και μας “αιχμαλώτισε” εδώ στου ποταμού την άκρη, σε ένα όμορφο χώρο όπου με πολύ μεράκι στήσαμε την βάση-ορμητήριο και καφέ-θεραπευτήριο Forestis.

Οι εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στο Παρανέστι Δράμας δίπλα στον ποταμό Νέστο σε μία μαγευτική τοποθεσία. Ο χώρος  λειτουργεί και σαν παιδότοπος ενηλίκων μιας και η τοξοβολία, ο πύργος αναρρίχησης, το εναέριο πέρασμα του ποταμού (flying fox), οι ορθοπεταλιές με τα ποδήλατα βουνού (mountain bikes), δεν είναι προνόμιο μόνο των μικρών μας φίλων άλλα και των μεγάλων παιδιών. Άλλωστε όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας.

Συλλέκτες εμπειριών – Παραγωγή και διαχείριση συναισθημάτων.

Η συλλογή των εμπειριών γίνεται μέσω των δραστηριοτήτων και των εκδρομών που πραγματοποιούμε σύμφωνα με τις δικές σας επιθυμίες και δυνατότητες. Εμείς σας προτείνουμε! Εσείς επιλέγετε! Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα και ετοιμαστείτε για δράση!

ΟΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΔΕΣ

Ο Σύλλογος «Οι Παραμυθάδες», δημιουργήθηκε ως ομάδα άτυπα το φθινόπωρο του 2011. Αρχικός σκοπός μας, ήταν να αναζητήσουμε κάποια από αυτά και να τα αφηγηθούμε σε παιδιά, προτείνοντας έτσι, έναν εναλλακτικό, για τη σημερινή εποχή, τρόπο ψυχαγωγίας, δηλαδή τον κλασικό. Στη συνέχεια, με γνώμονα πάντα την ψυχαγωγία του παιδιού, προσθέσαμε στις ενέργειες της ομάδας το παιχνίδι και δη το λαϊκό. 

ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ

Η ίδρυση του συλλόγου «ΚΥΚΛΟΤΡΟΝ» Καβάλας έγινε το 2007 από ποδηλάτες – αθλητές με πάθος και αγάπη για το άθλημα της ποδηλασίας. Ο σκοπός του συλλόγου είναι η διάδοση του αθλήματος αλλά και της ποδηλατικής κουλτούρας γενικότερα σε όλους. Ο σύλλογος συμμετέχει σε αγώνες επίσημους της ομοσπονδίας και σε ανοικτούς λαϊκούς αγώνες σε όλη την Ελλάδα, πραγματοποιεί εκδρομές με ποδήλατα, εκδηλώσεις, διοργανώνει αγώνες ποδηλασίας σε βουνό και δρόμο, σεμινάρια στα μέλη του, προσφέρει συμβουλές για ασφαλή τρόπο ποδηλασίας σε δρόμο, βουνό και πόλη, προσφέρει συμβουλές για την σωστή ρύθμιση του ποδηλάτου γιατί μόνο τότε είναι πράγματι απολαυστικό.

Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας

Η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας ιδρύθηκε το 2010 από μια ομάδα αγνών φιλάθλων της Καβάλας, που δεν επιθυμούσαν να συμμετέχουν σε ένα οργανωμένο παραδοσιακό μοντέλο συνδέσμου, με σκοπό να στηρίξει της ομάδες και τον αθλητισμό της πόλης. Σκοπός της Λ.Φ.Κ. είναι η προαγωγή του αθλητισμού και του αθλητικού ιδεώδους, επιδιώκοντας να παρακινήσει τους συμπολίτες μας να ασχοληθούν περισσότερο με τα αθλητικά δρώμενα, ως φίλαθλοι, αλλά και με ενεργό τρόπο. Διοργανώνει εκδρομές σε ποδοσφαιρικούς και άλλους αγώνες, αθλητικές εκδηλώσεις όπως αγώνες δρόμου, πεζοπορίες και άλλες εναλλακτικές δράσεις. Συμμετέχει επίσης σε πολλές εθελοντικές, περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.

Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1931 με την αρχική επωνυμία Σχολή Εθελοντών Τραυματιοφορέων – Σαμαρειτών. Το 1936 μετονομάστηκε σε Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και το 2006 σε Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών και Διασωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Από το 2008 φέρει την σημερινή του ονομασία, «Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού», περιλαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο όλες της Σχολές και Ειδικότητες που το απαρτίζουν.

Σήμερα αποτελεί ένα από τα τρία ένστολα Σώματα Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού μαζί με τους Εθελοντές Νοσηλευτικής και του Εθελοντές Κοινωνικής Πρόνοιας. Σκοπός της ιδρύσεώς του υπήρξε η καταφανής έλλειψη ανδρικού εθελοντικού προωπικού στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και η στελέχωση πάρα πολλών υπηρεσιών και αποστολών στην ελληνική ύπαιθρο, όπου ήταν ακατάλληλη η χρησιμοποίηση του γυναικείου εθελοντικού δυναμικού.

Οι Εθελοντές Σαμαρείτες, οι Εθελοντές Διασώστες και οι Εθελοντές Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, εργάζονται καθημερινά σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο, συμμετέχοντας σε πλήθος υπηρεσιών ή αποστολών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού όπως, κινητοποίηση και επέμβαση σε αποστολές έρευνας και διάσωσης, κινητοποίηση και επέμβαση σε αποστολές αντιμετώπισης καταστροφών, υγειονομική κάλυψη σε πάσης φύσεως αθλητικούς αγώνες και πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκπαίδευση πολιτών σε βασικές γνώσεις πρώτων βοηθειών, οργάνωση δεντροφυτεύσεων και καθαριότητα των ακτών με υποβρύχιο καθαρισμό.

Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού

Το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1932 Επίκεντρο της κάθε μιας δράσης μας, συλλογικής ή ατομικής, παραμένει πάντοτε το παιδί. Κάθε παιδί, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που μας το εμπιστεύεται ο γονιός του, γνωρίζοντας τα οφέλη που αυτό αποκομίζει από τα προγράμματά μας, είναι για εμάς μοναδικό.Μέλημά μας είναι να του μεταδώσουμε τη χαρά και την ικανοποίησή του να είναι υπεύθυνος και ελεύθερος πολίτης. Τα Στελέχη μας ΟΛΟΙ εθελοντές εκπαιδεύονται συνεχώς και αφιερώνουν χρόνο και ψυχή στην στήριξη του παιδαγωγικού μας προγράμματος. Άλλωστε μέρος της γοητείας του Οδηγισμού είναι ο Εθελοντισμός που σημαίνει υπευθυνότητα, αδέσμευτη ανοιχτή σκέψη και προσήλωση στο στόχο.

Οι τρεις άξονες του Οδηγικού Παιδαγωγικού Προγράμματος είναι:

 • Προσωπική ανάπτυξη: δράσεις μέσα από τις οποίες επιδιώκεται η σωματική, πνευματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών και των νέων
 • Κοινωνική συμμετοχή-Προσφορά: δράσεις που βοηθούν τα παιδιά και τους νέους να συμμετέχουν και να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο
 • Ζωή στη Φύση – Οικολογική συνείδηση: δράσεις που καλλιεργούν στα παιδιά και τους νέους να αγαπούν και να σέβονται τη φύση και το περιβάλλον.

"Ο δρόμος του Νερού"

Πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος

Ο Πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος “Ο δρόμος του Νερού” είναι ένας ζωντανός φορέας δράσης για την Καβάλα, έχοντας στο ενεργητικό του σημαντικές πρωτοβουλίες και δραστηριότητες στην ευρύτερη περιοχή. Μια από τις σημαντικότερες δράσεις του είναι η ανάδειξη και προβολή του “δρόμου του νερού”, μέσω του οποίου υδροδοτούνταν η πόλη της Καβάλας από της πηγές της Παλιάς Καβάλας.

Το Κάστρο

Πολιτιστικός εξωραϊστικός σύλλογος

Ο εξωραϊστικός πολιτιστικός σύλλογος Παναγίας “Το Κάστρο”, ιδρύθηκε το έτος 2000. Σκοπός του συλλόγου είναι η ανύψωση του πνευματικού, ηθικού και πολιτιστικού επιπέδου των μελών, η προστασία του περιβάλλοντος και η συμβολή στην αντιμετώπιση τοπικών προβλημάτων και γενικότερων θεμάτων της χερσονήσου της Παναγίας.

Riverland

Η Riverland είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται κυρίως στη περιοχή του Νέστου με τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και με την διοργάνωση υπαίθριων δραστηριοτήτων. Στόχος μας η γνωριμία του φυσικού πλούτου της πατρίδας μας μέσα από ελκυστικές δραστηριότητες, αντίστοιχες στα χαρακτηριστικά κάθε ηλικίας και εξασφαλίζοντας φυσικά την μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Τα στελέχη της εταιρίας είναι άνθρωποι με εμπειρία στον χώρο του οικοτουρισμού, στους οποίους μπορείτε άφοβα να στηριχθείτε για μια πλήρως επιτυχημένη εκδρομή. Ο ειδικός εξοπλισμός, ολοκαίνουργιος, κατάλληλος ώστε να εξασφαλίσει την απαιτούμενη άνεση και ασφάλεια για κάθε υπαίθρια δραστηριότητα. Ένας από τους στόχους της Riverland είναι η ανάπτυξη και η λειτουργία κέντρων δραστηριοτήτων σε ειδικά επιλεγμένα σημεία στην περιοχή της Αν. Μακεδονίας και Θράκης που να μπορούν να συνδυάζουν δυνατότητες μεγάλης ποικιλίας δράσεων, ιδιαίτερη φυσική ομορφιά, ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης πολλαπλών υπηρεσιών υπαίθριων δράσεων.

Katsiti-horses

Ακαδημία Ιππασίας «Κατσίτη»

Η θεραπευτική ιππασία είναι μία δραστηριότητα η οποία χρησιμοποιεί την κίνηση του αλόγου, για να βελτιώσει νευρολογικές και αισθητηριακές δυσλειτουργίες σε ασθενείς με κινητικά και νοητικά προβλήματα, ενώ η ιπποθεραπεία, είναι το πιο εξειδικευμένο κομμάτι της θεραπευτικής ιππασίας καθώς πρόκειται για μια φυσιοθεραπευτική, εργοθεραπευτική ή λογοθεραπευτική πράξη, η οποία χρησιμοποιεί, την κίνηση του αλόγου ως μέρος ενός ολοκληρωμένου θεραπευτικού προγράμματος για να πετύχει λειτουργικά αποτελέσματα.

Action team

Η Action team είναι μια ομάδα αποτελούμενη από νέα πρόσωπα τα οποία θέλουν να βάλουν χρώμα στις ζωές των ανθρώπων και στην πόλη τους! Παλεύουν για αυτό, οι εθελοντές της Action Team, με 2 πολύ ενδιαφέρoντες τρόπους: Η Action Team συμμετέχει ενεργά στον πολιτισμό, καθώς βοηθάει στην ομαλή διεξαγωγή πολλών εκδηλώσεων που στοχεύουν στην ψυχαγωγία των πολιτών, και επιπροσθέτως σε εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα! Επιπλέον, το σημαντικότερο κομμάτι για τους εθελοντές της ομάδας είναι η γέννηση ιδεών για πρωτότυπες πολιτιστικές εκδηλώσεις και η υλοποίηση τους (διοργάνωση)! Ποιο συγκεκριμένα, η Acrion Team στοχεύει στην διοργάνωση χαρούμενων γιορτών, με μεγάλη απήχηση κόσμου και στόχο να ξεφύγουν οι άνθρωποι από την ρουτίνα του αστικού τοπίου! Δεν σταματάμε όμως εδώ… Διοργανώνουμε και συμμετέχουμε εκδηλώσεις κοινωνικές και επιμορφωτικές με στόχο να γεμίσουμε γνώσεις και εμπειρίες, εμείς και οι συμπολίτες μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας!

Διασωστική Ομάδα Καβάλας

Η Διασωστική Ομάδα Καβάλας (Δ.Ο.Κ.) είναι μια εθελοντική μη κερδοσκοπική Μ.Κ.Ο που ιδρύθηκε το 2005 με αριθμό καταχώρησης στο πρωτοδικείο Καβάλας 5/3-3-2005, και εντάχθηκε στο επίσημο δυναμικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με αριθμό μητρώου 13/2005. Σήμερα έχει στο δυναμικό της περισσότερα από 150 εγγεγραμμένα μέλη.

Συμμετέχουμε από την ίδρυσή μας στον Πολιτικό Σχεδιασμό Εκτάκτου Ανάγκης (Π.Σ.Ε.Α.), στο Συντονιστικό Όργανο Περιφέρειας της Καβάλας (Σ.Ο.Π.), καθώς και στο αντίστοιχο όργανο των Δήμων της περιφέρειάς μας (Σ.Τ.Ο.) Καβάλας, Παγγαίου κλπ.

Πρωταρχικός ρόλος μας Δ.Ο.Κ. είναι η διενέργεια επιχειρήσεων έρευνας & διάσωσης συνανθρώπων μας που απειλείται η ζωή ή η σωματική τους ακεραιότητα εξαιτίας φυσικών ή τεχνολογικών καταστροφών ή άλλης αιτίας. Δευτερεύον μα εξίσου σημαντικός ρόλος μας θεωρούμε ότι είναι η συμμετοχή μας στην διάδοση των αξιών του εθελοντισμού και της οικολογίας στην κοινωνία μας.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΑΒΑΛΑΣ «ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΣ»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» είναι μία υπηρεσία του Δήμου με πολυετή ιστορία (έτος ίδρυσης, 1954), πολυποίκιλο έργο, σκοπούς και στόχους. Βρίσκεται στο κέντρο της Καβάλας επί της οδού Κασσάνδρου 6. Όπως όλες οι Δημόσιες και Δημοτικές Βιβλιοθήκες έπαψε να είναι χώρος παραδοσιακός που περιορίζεται μόνο στην αγορά, φύλαξη και στο δανεισμό βιβλίων. Εξελίσσεται και προσαρμόζεται στις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας. Κάθε χρόνος που περνάει δεδομένου του ελάχιστου προσωπικού αλλά με πάρα πολλούς υποστηρικτές και εθελοντές, γιατί αυτό το ζωντανό κύτταρο της πόλης είναι υπόθεση όλων μας, καταφέρνει να βελτιώνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στους συμπολίτες μας.

Εκτός από ένα φιλόξενο χώρο που εξυπηρετεί όλους τους πολίτες της Καβάλας ανάλογα με τις πνευματικές τους αναζητήσεις, ανάγκες και προβληματισμούς δίνει την ευκαιρία σε παιδιά και ενήλικες να συμμετέχουν σε διάφορες παράλληλες δράσεις που διοργανώνει η ίδια, είτε σε συνεργασία με άλλους φορείς. Διατηρεί και φιλοξενεί τρεις Λέσχες Ανάγνωσης, κάθε μήνα πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά, καλλιτεχνικά εργαστήρια για ενήλικες, πληθώρα εκδηλώσεων, παρουσιάσεις βιβλίων κ.α.

Οψόμεθα εις Φιλίππους

Επιστημονική ομάδα

Είμαστε μια ερευνητική θερμοκοιτίδα επιστημόνων και επιστημονικών ιδεών που ασχολείται αποκλειστικά με την βελτίωση και ανάδειξη της περιοχής των αρχαίων Φιλίππων (Τενάγεια και Παρατενάγεια περιοχή), η οποία αποτελείται από άτομα με ισχυρό ακαδημαικό υπόβαθρο, νέους επιστήμονες αλλά και μεγαλύτερους εμπειρότερους, γνήσια τέκνα του Κάμπου Φιλίππων.
ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Η δημιουργία ενός πρότυπου Ολιστικού Μοντέλου Ανάπτυξης, το οποίο θα κινητοποιεί τους ανθρώπινους πόρους, θα αναγνωρίζει, θα αξιοποιεί και θα προωθεί τον πλούσιο περιβαλλοντικό, αγροτικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχής της πεδιάδας των Φιλίππων (Τενάγειες και Παρατενάγειες περιοχές) Η μετατροπή του πανάρχαιου φυσικού αγροτο-πολιτιστικού περιβάλλοντος μεγάλης ιστορικής και εθνικής σημασίας της πεδιάδας των Φιλίππων (Τενάγειες και Παρατενάγειες περιοχές), σε ένα προορισμό Αριστείας όπως ορίζεται από την Ε.Ε με παγκόσμια ακτινοβολία. Ο Ευρωπαϊκός προορισμός Αριστείας έχει βασικούς στόχους τόσο την ανάδειξη των αξιών, της ποικιλομορφίας και των κοινών χαρακτηριστικών ευρωπαϊκών τουριστικών προορισμών όσο και την προβολή προορισμών όπου η τουριστική ανάπτυξη επιδιώκεται με τρόπο τέτοιο, ώστε να διασφαλίζεται η κοινωνική, πολιτιστική, οικονομική και περιβαλλοντική ισορροπία.

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ Η συσπείρωση νέων και εμπειρότερων επιστημόνων και ενεργών πολιτών, με σκοπό τη δημιουργία και υλοποίηση ενός πρότυπου Ολιστικού Μοντέλου Ανάπτυξης, το οποίο θα μετατρέψει το πανάρχαιο φυσικό αγροτοπολιτιστικό περιβάλλον μεγάλης ιστορικής και εθνικής σημασίας της πεδιάδας των Φιλίππων σε ένα προορισμό Αριστείας με παγκόσμια ακτινοβολία – με την ονομασία «Πάρκο Φιλίππων».

Μαγειρεύοντας με τα παιδιά

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο εγχείρημα. Ένα μάθημα που ξεκινάει από την κουζίνα και καταλήγει στην ψυχή των παιδιών. Καλλιεργεί και τις 8 νοημοσύνες του παιδιού σύν την συναισθηματική νοημοσύνη. Διδάσκεται εθελοντικά και απεριόριστη αγάπη  από την Ντιάνα

Yoga in nature

Εδώ και αρκετά χρόνια γνωρίσαμε τη γιόγκα και την εντάξαμε στην καθημερινότητά μας. Στην ουσία είμαστε φίλοι που αγαπάμε να ασχολούμαστε με αυτό. Η γιόγκα χαρίζει ευεξία, ευλυγισία, χαλάρωση και δυναμώνει το σώμα μέσω της φυσικής άσκησης. Τα οφέλη της πολλαπλασιάζονται όταν είμαστε στη φύση μέσα από πρόγραμμα που περιλαμβάνει τεχνικές αναπνοής, ασκήσεις ενδυνάμωσης, ευλυγισίας και φυσικά χαλάρωσης!

Traditional bow

Τοξοβολία

H ομάδα «traditional bow» είναι ένα εργαστήρι που κατασκευάζει χειροποίητα ξύλινα τόξα και έχει ως έδρα την Στουτγκάρδη της Γερμανίας. Ως σκοπό έχει την διατήρηση και ανάδειξη του παραδοσιακού τρόπου κατασκευής ξύλινων τόξων και την προώθηση του αθλήματος της τοξοβολίας. Για την κατασκευή τους χρησιμοποιούνται ξύλα αρίστης ποιότητας όπως κέδρος, ακακία, σφένδαμος, μπαμπού καρύδια Αμερικής καθώς και διαφορά έγχρωμα αφρικανικά ξύλα. Η δραστηριότητα της ομάδας είναι κυρίως στο εξωτερικό, όπου συμμετέχει σε διαφορά τουρνουά παραδοσιακής τοξοβολίας ανά τον κόσμο.

Συνεργασίες

Το WoodWaterWild Festival αποτελεί μια διοργάνωση που βασίζεται στη συνεργασία ανάμεσα στις συλλογικότητες και στον εθελοντισμό. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν ενεργά πολλοί φορείς, σύλλογοι και ομάδες, με δικές τους δράσεις και περίπτερα ενημέρωσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους για την συμμετοχή τους στο WoodWaterWild Festival.

 • Σύλλογος Παλιάς Καβάλας
 • Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλίππων (ΚΠΕ)
 • Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Ερυθρού Σταυρού
 • Διασωστική Ομάδα Καβάλας
 • Αθλητικός Σύλλογος Ποδηλασίας «Κύκλοτρον»
 • Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας
 • Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας
 • Σύλλογος Χιονοδρομίας Ορειβασίας Καβάλας
 • Φυσιολατρικός Όμιλος Καβάλας
 • “Ωρίωνας” Σύλλογος Επιτραπέζιων Παιχνιδιών και Παιχνιδογνωσίας
 • Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας
 • Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας
 • “Οι Παραμυθάδες” Ομάδα Μελέτης Διατήρησης και Διάδοσης Παραμυθιού
 • Νεολαία Εθελοντισμού και Ανάπτυξης Καβάλας
 • Φιλοζωικό Σωματείο Καβάλας “Αίσωπος”
 • Οικολογική Κίνηση Νέστου
 • Οικολογική Κίνηση Καβάλας
 • ΣΕΒΑΣ Καβάλας
 • Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού
 • Ομάδα τοξοβολίας “traditional bow”
 • Ομάδα paintball “GoldenCity”
 • Ομάδα paintball “arena”
 • Riverland outdoor activities
 • Baseline outdoor activities
 • Εθελοντές ΕΚΑΒ
 • Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας
 • Θεραπευτική ιππασία “Ιάσων”
 • Πολιτιστικός Σύλλογος «Δρόμος του νερού»
 • Πολιτιστικός Σύλλογος «Το κάστρο»
 • Club 4X4 Καβάλας
 • Σύλλογος Αιμοδοσίας Επιμελητηρίου
 • Σύλλογος Ραδιοερασιτεχνών «Βασιλάκη»
 • Θεατρικό εργαστήρι Mprikia Kolame
 • Action team
 • «Άλικο Ρόδο» Ακαδημία προσωπικής ανάπτυξης
 • Ομάδα Yoga in tature
 • Εναλλακτική Κοινότητα «Πελίτι»
 • Σπηλαιολογική Ομάδα Καβάλας
 • Σύλλογος Γονέων ΚΕΘΕΑ «Κιβωτός»
 • Μέριμνα για το Ειδικό Παιδί Αγία Μαρίνα Καβάλας
 • Κέντρο Προστασίας του Παιδιού Καβάλας «Παιδόπολη»
 • Σύλλογος Καταδρομέων «Μέγας Αλέξανδρος»
 • Αίολος αλεξίπτωτο πλαγιάς
 • Εργαστήρι δημιουργίας “Gemia”
 • Μουσείο Φυτών
 • GoldenCity Paintball Team
Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll to Top