Αίτηση Επαγγελματιών Εστίασης

Το Wood Water Wild festival δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης και της γευσιγνωσίας, να συμμετάσχουν στο φετινό φεστιβάλ για να παρουσιάσουν στους επισκέπτες ιδιαίτερες γαστρονομικές προτάσεις  και να τους προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η διοργάνωση έχει την υποχρέωση να παρέχει τον ανάλογο χώρο 15 τ.μ. περίπου σε ορατή και προσβάσιμη θέση, την απαραίτητη ρευματοδότηση, καθώς και υπηρεσίες φύλαξης για το βράδυ του Σαββάτου.

Ο επαγγελματίας έχει την υποχρέωση να είναι σύννομος με τη φορολογική αρχή, να τηρεί όλους τους κανόνες υγιεινής, να είναι εξυπηρετικός και ευγενής με τους επισκέπτες και να φέρει εξ' ολοκλήρου τον δικό του εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός θα πρέπει να έχει εγκατασταθεί το αργότερο έως τις 10.00 πμ του Σαββάτου 22 Ιουνίου.

Θα δοθεί προτεραιότητα σε όσους, έχουν να παρουσιάσουν μια ξεχωριστή πρόταση, με γεύσεις,  συνταγές και υλικά από την περιοχή μας, καθώς και μια εναλλακτική πρόταση για τους χορτοφάγους/vegans.

Κατά μέσο όρο οι επισκέπτες ξεπερνούν τις 5.000 κατά τη διάρκεια του διήμερου. Η διοργάνωση παρέχει τέσσερεις θέσεις για επαγγελματίες. Δύο θέσεις για γρήγορο φαγητό και δυο θέσεις για γλυκίσματα.

Αίτηση Επαγγελματία Εστίασης– WoodWaterWild, Παλιά Καβάλα

Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής έχει κλείσει...

Επικοινωνία

 

Πολιτιστικός Σύλλογος
Παλιας Καβάλας

Παλιά Καβάλα
+30 6944 624281
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας "Δημωφέλεια"

Δημωφέλεια
+30 2510 831388
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.