Συνοπτική Παρουσίαση

To WoodWaterWild είναι ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου που ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας, που βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων (15 λεπτά οδικώς) από την πόλη της Καβάλας.

Views: 243
(0 votes)

Πρόσβαση στην περιοχή

Από Θεσσαλονίκη αλλά και από Ξάνθη προς Καβάλα -  ταξιδεύοντας επί της Εγνατίας οδού, συναντούμε την έξοδο προς Καβάλα-Δράμα και την ακολουθούμε.

Views: 578
(0 votes)

Γιατί να στηρίξω το WWWFestival;

Σκοπός και στόχος του WoodWaterWild Festival, πέρα από τις ψυχαγωγικές διαστάσεις που έχει κάθε τέτοια διοργάνωση, είναι η προβολή και προώθηση των ορεινών περιοχών του Δήμου Καβάλας. Βασισμένοι στη σημαντική επένδυση που έγινε μέσω του προγράμματος Leader το 2006-2007 με την κατασκευή του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού στην Π. Καβάλα και συνεχίζοντας τα βελτιωτικά έργα στο μονοπάτι αλλά και τις δράσεις προβολής, προσβλέπουμε μέσα από τη διοργάνωση και τη μεγάλη απήχηση του Φεστιβάλ να συνεχίσουμε να προσελκύουμε επισκέπτες και τουρισμό από ολόκληρη τη χώρα.

Views: 189
(0 votes)

Συνεργασίες

Το WoodWaterWild Festival αποτελεί μια διοργάνωση που βασίζεται στη συνεργασία ανάμεσα στις συλλογικότητες και στον εθελοντισμό. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν ενεργά πολλοί τοπικοί και όχι μόνο σύλλογοι, με δικές τους δράσεις και περίπτερα ενημέρωσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους και τις ομάδες για την συμμετοχή τους και τη δύναμη που δίνουν στο WoodWaterWild Festival.

Views: 184
(0 votes)

Γίνε Εθελοντής

 

Οι φόρμα ηλεκτρονικής δήλωσης συμμετοχής έχει απενεργοποιηθεί, καθώς οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει το όριο απορρόφησης.

Σας ευχαριστούμε πολύ όλους για την στήριξή σας σ το WoodWaterWild Festival

Views: 361
(0 votes)