Πρόσβαση στην περιοχή

%AM, %02 %166 %2016 %02:%Δεκ

Από Θεσσαλονίκη αλλά και από Ξάνθη προς Καβάλα -  ταξιδεύοντας επί της Εγνατίας οδού, συναντούμε την έξοδο προς Καβάλα-Δράμα και την ακολουθούμε.

Στην συνέχεια και άμεσα ακολουθούμε τις πινακίδες προς Δράμα – σε 4χιλιόμετρα φτάνουμε στο χωριό Αμυγδαλεώνας, το οποίο διασχίζουμε. Πλησιάζοντας στο τέρμα του χωριού (πρατήριο BP και κατάστημα Mega Jumbo - δεξιά μας) συναντούμε διασταύρωση όπου υπάρχουν πινακίδες που θα μας κατευθύνουν δεξιά προς τα χωριά Ζυγός κ Παλαιά Καβάλα.

Σε 7 περίπου χιλιόμετρα φτάνουμε στο χωριό Παλαιά Καβάλα όπου θα υπάρχουν άνθρωποι της διοργάνωσης που θα σας κατευθύνουν για το παρκάρισμα των οχημάτων.

  • Η διοργάνωση διαθέτει χώρο στάθμευσης 4 στρεμμάτων, ο οποίος βρίσκεται στην είσοδο του χωριού της Παλιάς Καβάλας στα αριστερά (υπάρχει σχετική πινακίδα).
  • Παρακαλούμε να ζητάτε πληροφορίες από τους υπεύθυνους του φεστιβάλ και να ακούτε προσεκτικά τις οδηγίες τους για να μην ταλαιπωρείστε.
  • Θα σας παρακαλούσαμε να μην παρκάρετε μέσα στον οικισμό της Παλιάς Καβάλας, ιδιαίτερα την Κυριακή το πρωί που διεξάγονται οι δυο αγώνες.
  • Για οσους επιθυμούν να κινηθούν άμεσα και γρήγορα στη περιοχή, το eurotaxi Καβάλας κανει ειδική προσφορά με 15€ απο Καβαλα προς την Παλιά Καβάλα, αρκει να καλέσουν στο 13800 και στο 2510232001-04 και να πουν ότι θελουν να μεταβούν στο wood water wild festival.

Wood water wild….. Camping

camping

Όσοι επισκέπτες επιθυμούν, θα έχουν την δυνατότητα να κατασκηνώσουν κατά τη διάρκεια το διήμερου, δίπλα στο χώρο του φεστιβάλ, απολαμβάνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τη φυσική ομορφιά του μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας και τη μαγεία του wood water wild festival.

Πρόκειται για μια έκταση δύο στρεμμάτων περίπου η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο δρόμο που οδηγεί στο Νερόμυλο. Η διοργάνωση έχει προβλέψει ώστε ο χώρος να είναι αποψιλωμένος και καθαρός, με τουαλέτες και φυσικά πρόσβαση σε νερό και φαγητό.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε κατά την προσέλευση σας, να απευθυνθείτε στο περίπτερο υποδοχής του φεστιβάλ.

Η χρήση του camping είναι δωρεάν.

Views: 539
(0 votes)