Η έκθεση χειροτεχνημάτων, παραδοσιακών προϊόντων και βιβλίου διεξάγεται στο πανόρεμα του Νερόμυλου, στο Μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας. Η κουλτούρα της έκθεσης παραμένει αναλλοίωτη. Προσκαλούμε εκθέτες με ταλέντο, μεράκι, φαντασία που οι ώρες προσεγμένης δουλειάς τους έχει αποδώσει σε έργα/προϊόντα ιδιαίτερης αξίας. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το είδος του εκθέματος.

Οι διοργανωτές διαθέτουν για τη φετινή έκθεση χώρο για 15 συνολικά πάγκους προβολής, διαστάσεων 1x2m ο καθένας. Ιδανικά ο κάθε εκθέτης μπορεί να στήσει το δικό του πάγκο αλλά η διοργάνωση έχει στη διάθεσή της ξύλινα τραπέζια για να τους προμηθεύσει καθώς και καρέκλες.

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εκθέτη είναι 20€.

Οι ώρες της έκθεσης είναι:

    από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 21.00 για το Σάββατο 17 Ιουνίου και
    από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 19.00 την Κυριακή 18 Ιουνίου.

Οι εκθέτες θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει την προετοιμασία του πάγκου τους μία ώρα πριν από τον προκαθορισμένο χρόνο έναρξης της έκθεσης για την κάθε μέρα αποσύροντας από το χώρο τα μεταφορικά τους μέσα.

Στους εκθέτες διατίθεται χώρος για την αποθήκευση των έργων/εμπορευμάτων, πλησίον του χώρου της έκθεσης. Ο χώρος είναι καλά φυλασσόμενος παρόλα αυτά οι διοργανωτές δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τυχόν φθορές ή απώλειες.

Για τη δήλωση συμμετοχής στην έκθεση χρειάζεται να συμπληρώσετε την παρακάτω ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής εκθέτη.

Η συμπλήρωση του συνολικού αριθμού των εκθετών θα γίνει με αυστηρή σειρά προτεραιότητας ανάλογα με το χρόνο υποβολής της αίτησης συμμετοχής του κάθε εκθέτη και με την προϋπόθεση της έγκρισής της από τους διοργανωτές.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να απορρίψουν το αίτημα συμμετοχής σε κάποιον εκθέτη, αιτιολογώντας την απόφασή τους.

Η τελική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων (στην περίπτωση μη πλήρωσης των θέσεων νωρίτερα) είναι η Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Οι ηλεκτρονικές συμμετοχές στο Bazzar έχουν κλείσει γιατί έχει συμπληρωθεί το ανώτατο όριο.