Συνοπτική Παρουσίαση

To WoodWaterWild είναι ένα εναλλακτικό Φεστιβάλ μουσικής, αθλημάτων και δραστηριοτήτων υπαίθρου που ξεκίνησε το 2009 και διεξάγεται κάθε χρόνο στην αρχή της καλοκαιρινής περιόδου και συγκεκριμένα μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου. Ο χώρος διεξαγωγής του φεστιβάλ είναι μέσα στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού της Παλιάς Καβάλας, που βρίσκεται σε απόσταση 17 χιλιομέτρων (15 λεπτά οδικώς) από την πόλη της Καβάλας.

Views: 33
(0 votes)

Πρόσβαση στην περιοχή

Από Θεσσαλονίκη αλλά και από Ξάνθη προς Καβάλα -  ταξιδεύοντας επί της Εγνατίας οδού, συναντούμε την έξοδο προς Καβάλα-Δράμα και την ακολουθούμε.

Views: 19
(0 votes)

Γιατί να στηρίξω το WWWFestival;

Σκοπός και στόχος του WoodWaterWild Festival, πέρα από τις ψυχαγωγικές διαστάσεις που έχει κάθε τέτοια διοργάνωση, είναι η προβολή και προώθηση των ορεινών περιοχών του Δήμου Καβάλας. Βασισμένοι στη σημαντική επένδυση που έγινε μέσω του προγράμματος Leader το 2006-2007 με την κατασκευή του Περιβαλλοντικού Μονοπατιού στην Π. Καβάλα και συνεχίζοντας τα βελτιωτικά έργα στο μονοπάτι αλλά και τις δράσεις προβολής, προσβλέπουμε μέσα από τη διοργάνωση και τη μεγάλη απήχηση του Φεστιβάλ να συνεχίσουμε να προσελκύουμε επισκέπτες και τουρισμό από ολόκληρη τη χώρα.

Views: 28
(0 votes)

Συνεργασίες

Το WoodWaterWild Festival αποτελεί μια διοργάνωση που βασίζεται στη συνεργασία ανάμεσα στις συλλογικότητες και στον εθελοντισμό. Στο φεστιβάλ συμμετέχουν ενεργά πολλοί τοπικοί και όχι μόνο σύλλογοι, με δικές τους δράσεις και περίπτερα ενημέρωσης. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συλλόγους και τις ομάδες για την συμμετοχή τους και τη δύναμη που δίνουν στο WoodWaterWild Festival.

Views: 23
(0 votes)

Γίνε Εθελοντής

Το Wood Water Wild festival αποτελεί μια διοργάνωση που βασίζεται στη συνεργασία ανάμεσα στις συλλογικότητες και στον εθελοντισμό. Η ανάγκη της διοργάνωσης για εθελοντές ξεκινά αρκετές εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση, κορυφώνεται στη διάρκεια του διημέρου του φεστιβάλ και ολοκληρώνεται 1 εβδομάδα αργότερα με την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος των εκδηλώσεων.

Ένας εθελοντής/μια εθελόντρια, μπορεί να εμπλακεί στον τομέα του φεστιβάλ που τον/την ενδιαφέρει περισσότερο, παρόλα αυτά υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες όπως:

Ο καθαρισμός του μονοπατιού που γίνεται κάθε χρόνο, το Σαββατοκύριακο που προηγείται του φεστιβάλ. Το μονοπάτι βρίσκεται σχεδόν πάντα σε άριστη κατάσταση καθώς μεριμνά για την καθαριότητά του ο Δήμος Καβάλας αλλά και ο Σύλλογος της Παλιάς Καβάλας. Η δράση καθαρισμού του μονοπατιού προγραμματίζεται για το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου 2017. Στην περίπτωση που κάποιοι εθελοντές δεν έχουν μεταφορικό μέσο για το μονοπάτι της Παλιάς Καβάλας, η μεταφορά τους μπορεί να γίνει μετά από συνεννόηση με τους διοργανωτές.

Ο ορεινός αγώνας “Δρόμος του Νερού”-Water Trail Race 2017 και ο αγώνας ορεινής ποδηλασίας “Σκαπτή Ύλη” – Wild MTB Race χρειάζονται την υποστήριξη των εθελοντών σε πολλά σημεία του αγώνα. Οι βασικές ανάγκες εντοπίζονται στην αφετηρία και στον τερματισμό των αγώνων καθώς και στη στελέχωση των σταθμών τροφοδοσίας των αθλητών.

Η εξηπηρέτηση του κοινού είναι απο τις πιο βασικές θέσεις που έχουν να εμπλακούν οι εθελοντές στο φεστιβάλ. Η σωστή εξηπηρέτηση προσφέρει στο φεστιβάλ ένα καλό και οργανωμένο πρόσωπο προς τους επισκέπτες του, και αυτό το έχουμε ως ύψιστη υποχρέωση σε όλους αυτούς που επισκέπτονται το φεστιβάλ μας.

Τέλος, το Σαββατοκύριακο μετά το φεστιβάλ (24 & 25 Ιουνίου 2017) η Δημιουργική Ομάδα του φεστιβάλ μαζί με την ομάδα των εθελοντών επισκέπτεται τους χώρους δραστηριοτήτων του φεστιβάλ και προβαίνει σε αποκομιδή των απορριμμάτων και καταγραφή των πιθανών ζημιών τους φυσικού περιβάλλοντος και των εγκαταστάσεων καθός και την αξιολόγηση της εθελοντικής ομάδας.

Κάθε εθελοντής έχει τη διακριτική ευχέρεια να επιλέξει τη δραστηριότητα στην οποία επιθυμεί να βοηθήσει, σε συνεννόηση με την επιτροπή διοργάνωσης.

Η ομάδα των εθελοντών τιμάται από τους διοργανωτές κατά την εκδήλωση απονομής μεταλλείων στους αθλητές του αγώνα Δρόμου, την Κυριακή το μεσημέρι, στην πλατεία του χωριού της Παλιάς Καβάλας. Και στη συνέχεια στο τέλος του φεστιβάλ με την ομαδική φωτογραφία των εθελοντών.

Οι διοργανωτές αποδίδουν στους εθελοντές:

  • Το ειδικά σχεδιασμένο μπλουζάκι του εθελοντή
  • Αναμνηστικό της διοργάνωσης - Δίπλωμα εθελοντή

Η σημαντικότερη ανταμοιβή για τους εθελοντές θα είναι η αξέχαστη εμπειρία της συμμετοχής τους σε μια σημαντική διοργάνωση που διεξάγεται σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον, η γνωριμία τους με τους υπόλοιπους συνεργαζόμενους για το φεστιβάλ καθώς και η αίσθηση πληρότητας που συνοδεύει την εθελοντική προσφορά.

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην ομάδα εθελοντών του φεστιβάλ παρακαλούμε συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα που βρίσκεται στο πεδίο "Εθελοντές".
Η τελική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην ομάδα εθελοντών του 9ου Wood Water Wild festival είναι η Δευτέρα 29 Μαΐου 2017. Για την πλήρωση των θέσεων στην ομάδα των εθελοντών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Τέλος για τη συμμετοχή στο φετιβάλ απαραίτητη είναι η συμμετοχή στις ομαδικές συναντήσεις της ομάδας των εθελοντών με σκοπό την καλύτερη οργάνωση.

Συμπήρωσε την αίτηση και γίνε και εσυ μέλος της μεγάλης γιορτής στην Παλιά Καβάλα και στο 9o Wood Water Wild Festival.

Αίτηση Εθελοντή – WoodWaterWild, Παλιά Καβάλα

Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να δηλώσετε την επιθυμία σας να συμετάσχετε στο 9o WoodWaterWild Festival στην Παλιά Καβάλα ως εθελοντές..Η συμβολή των εθελοντών στην πραγματοποίηση και την επιτυχία του festival είναι ανεκτίμητη.
Ατομικά Στοιχεία Αιτούντος
Όνοματεπώνυμο(*)
Please type your full name.

Πατρώνυμο(*)
Please type your full name.

Δήμος-Νομός(*)
Invalid Input

Τηλέφωνο(*)

Ημερομηνία γέννησης(*)
Παρακαλώ συμπληρώστε την Ημερομηνία γέννησης σας

Πατήστε το κουμπάκι με τα αποσιωποιητικά και κάντε κλικ πάνω στον μήνα και στο έτος για να συμπληρώσετε τα δικά σας, χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα βελάκια.

E-mail(*)
Invalid email address.

Γραμματικές Γνώσεις(*)

Invalid Input

Σχολή ΤΕΙ
Invalid Input

Σχολή ΑΕΙ
Invalid Input

Επαγγελματική Κατάσταση(*)

Invalid Input

Επάγγελμα(*)

Ξένες Γλώσσες(*)

Invalid Input

Άλλη γλώσσα
Invalid Input

Τομέας Δράσης που μπορώ να προσφέρω εθελοντική εργασία
Δράσεις(*)

Invalid Input

Ημέρες που είμαι διαθέσιμος/η(*)

Invalid Input

Έχετε δίπλωμα Οδήγησης(*)

Invalid Input

Εάν έχετε δικό σας μεταφορικό μέσο, διατίθεστε να το χρησιμοποιήσετε για μετακίνηση εθελοντών του φεστιβάλ?(*)

Invalid Input

Όροι συμμετοχής(*)
Invalid Input

Δηλώνω ότι προτίθεμαι να προσφέρω εθελοντική εργασία για ορισμένο χρόνο χωρίς οικονομικό αντάλλαγμα στο πλαίσιο Wood Water Wild Festival. Θα εργάζομαι ομαδικά και θα συνεργάζομαι με τους άλλους εθελοντές. Όλα τα ανωτέρω προσωπικά μου στοιχεία είναι αληθή και σωστά. Σε περίπτωση ανήλικου εθελοντή απαιτείται υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση από τον γονέα.

Υπεύθυνη Δήλωση Γονέα

Παρατηρήσεις
Invalid Input

Γράψτε μας οτιδήποτε θέλετε να γνωρίζουμε...

Antispam
Invalid Input

Views: 80
(0 votes)